![Salmon with fennel and apple salad Salmon with fennel and apple salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65C13432-CD33-4BEB-A8B7-B9C373AED07E/Derivates/4f3698e8-a0a3-4df3-b5ef-e85a2de6314e.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Proteína
- 35 g
- Carbohidratos
- 8.9 g
- Grasa
- 38.8 g
- Grasas saturadas
- 12.6 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sodio
- 1315.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed fish with green mash
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Fragrant Asian fish parcels
40 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min