Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Carbohidratos
- 67.6 g
- Grasa
- 57.1 g
- Grasas saturadas
- 9.4 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1541.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Open fish burgers
1 godz.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Turmeric fish
30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Coconut turmeric fish curry
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min