Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Proteína
- 40.9 g
- Carbohidratos
- 22.6 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasas saturadas
- 5.4 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 804.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Turmeric fish
30min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min