Dispositivos y accesorios
Scallops with pea purée
Prep. 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2644.6 mg
Proteína
62.6 g
Calorías
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Grasa
38.1 g
Fibra
6.8 g
Grasas saturadas
18.7 g
Carbohidratos
16.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dinner for two
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Béarnaise sauce
20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Gougères
55min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Smoked salmon mousse
5min
Hollandaise
15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min