Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
TM6

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)

4.5 (20 valoraciones )

Ingredientes

Avocado cream

  • 200 g avocado flesh, cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 20 g lemon juice
  • 100 g crème fraîche
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Salmon

  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 4 dried bay leaves
  • 1 lemon, cut into slices, pips removed
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2559.3 kJ / 609.4 kcal
Proteína
31.5 g
Carbohidratos
1.6 g
Grasa
52.7 g
Grasas saturadas
14.2 g
Fibra
4.5 g
Sodio
234.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas