Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Carbohidratos
- 1.6 g
- Grasa
- 52.7 g
- Grasas saturadas
- 14.2 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 234.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Ninguna valoración
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min