Versiones compatibles
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Nut crumble
- 20 g pecans
- 10 g walnuts
- 20 g shredded coconut
- 20 g rolled oats
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp honey
Honey poached pears
- 4 pears (approx. 200 g each), peeled
- 1000 g water
- 1 cinnamon quill
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 vanilla bean, seeds scraped, seeds and pod reserved
- 50 g honey
- ¼ tsp salt
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate (70% cocoa)
- 50 g full cream milk
- 1 tbsp honey
- fresh mint leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 20.3 g
- Grasas saturadas
- 10.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 170 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Plum and cherry paste
5h 15min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Mint sauce
5 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Apple sauce
20min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Basil pesto
10 Min