Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 50.9 g
- Grasas saturadas
- 20.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min