Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 50.9 g
- Grasas saturadas
- 20.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Seared steak and rocket salad
20min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3ωρ. 15 λεπτ.
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min