Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon and fennel risotto
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Guacamole
10 Min
Cauliflower mash
25 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min