Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Oysters Mignonette
5 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Silky sweet potato mash
25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Scallops with pea purée
25 Min