Dispositivos y accesorios
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Prep. 30min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.5 g
Calorías
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Grasa
33.6 g
Fibra
5.6 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wholefood child
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chimichurri
5min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Baba ghanoush
1h
Chilli crab pasta
35min
Oysters with lime granita
5min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Venison Wellington
3h 30min
Jalapeño poppers
35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Parmesan gelato
4h 30min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Scallops with pea purée
25min