Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Cauliflower mash
25 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Parsnip and bean mash
25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Poached chicken with liquid stock
25 min