Dispositivos y accesorios
Lemon caper butter
Prep. 5min
Total 10min
150 g
Ingredientes
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 150 g
Sodio
650 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Grasa
97.6 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
61.7 g
Carbohidratos
6.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Butter it up!
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Blue Cheese Dressing
10min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Barbecue Hollandaise
20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Grilled scallops with chilli jam
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Diane sauce
20min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min