Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3467 kJ / 825 kcal
- Proteína
- 61.7 g
- Carbohidratos
- 31.4 g
- Grasa
- 45.5 g
- Fibra
- 9.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and saffron risotto
30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
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Cedar-wrapped pork with rosemary
40 λεπτ.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 λεπτ.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
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Layered lamb curry
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Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
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