Versiones compatibles
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 85.3 g
- Grasas saturadas
- 34.4 g
- Fibra
- 11.4 g
- Sodio
- 712.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min.
Beef stroganoff
35 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min.
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Diane sauce
20 min
Layered lamb curry
1h
Pork san choy bau
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min