Dispositivos y accesorios
Cauliflower mash
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
225.9 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
452 kJ /
107.5 kcal
Grasa
6.5 g
Fibra
5.2 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
3.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Asparagus and broad bean salad
25min
Cauliflower gratin
1h
Zucchini lasagne
1h 30min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Steamed greens with lemon feta
20min
No potato salad
20min
Parsnip and bean mash
25min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min