Dispositivos y accesorios
Oysters Mignonette
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
381.2 mg
Proteína
11 g
Calorías
329 kJ /
78 kcal
Grasa
2.2 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Oysters with lime granita
5min
Citrus margarita
10min
Lime and chilli corn
40min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Spring frittata
1h 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Tomato passata
1h 40min