Mushroom and white wine cream sauce
TM6

Mushroom and white wine cream sauce

4.6 (51 valoraciones )

Ingredientes

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 230 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
  • 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 60 g eschalots, cut into halves
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 125 g pouring (whipping) cream
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Inf. nutricional
por 600 g
Calorías
3971.3 kJ / 945.5 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
27 g
Grasa
87.6 g
Grasas saturadas
56.8 g
Fibra
3.9 g
Sodio
1659 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas