Dispositivos y accesorios
Stuffed tomatoes
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
fresh tomatoes large (similar size - see Tips)6
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
pork loin steak cut into cubes (2-3 cm)150 g
-
beef mince200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
594.1 mg
Proteína
15.1 g
Calorías
622.3 kJ /
148.2 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French cuisine: Dinner and sides
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cabbage rolls
1h 50min
Omelette
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Adobo beef
1h 10min
Chicken San Fernando
55min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Stuffed zucchini
1h 5min