Veal pizzaiola
TM6 TM5

Veal pizzaiola

4.3 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
  • 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 40 g pitted Kalamata olives, sliced
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g broccoli, broken into florets

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1369.3 kJ / 327.3 kcal
Proteína
30.4 g
Carbohidratos
21.4 g
Grasa
13.7 g
Grasas saturadas
2.2 g
Fibra
4.6 g
Sodio
411.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas