Dispositivos y accesorios
Roasted eggplant
Prep. 20min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9.4 g
Calorías
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Grasa
30 g
Fibra
4.6 g
Carbohidratos
2.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetarian quiche
1h 55min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Spiced cauliflower pilau
20min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Soba noodle and tofu salad
35min