Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 33.6 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 26.9 g
- Grasas saturadas
- 12.6 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 2748.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Stuffed tomatoes
50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Chicken à la king
40 Min