Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g firm white fish fillets, skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 oranges, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g unsalted butter, chilled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1461 kJ / 350 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 7.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and saffron risotto
30 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 λεπτ.
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Quick prawn stir-fry
20min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 λεπτ.