Mushroom croustade
TM6 TM5 TM31

Mushroom croustade

3.6 (33 valoraciones )

Ingredientes

Quick puff pastry

  • 200 g butter, cut into pieces (1-2 cm) and frozen
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, chilled
  • ½ tsp salt

Mushroom croustade

  • vegetable oil, for greasing
  • 4 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil
  • 300 g water
  • 750 g fresh mushrooms, cut into slices (5 mm)
  • 3 tsp dried mixed herbs, (e.g. marjoram, rosemary, thyme)
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 4 eggs
  • 20 g plain flour
  • 100 g thickened cream
  • 10 g full cream milk, for brushing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2350.3 kJ / 559.5 kcal
Proteína
12.7 g
Carbohidratos
29 g
Grasa
40.6 g
Grasas saturadas
23.9 g
Fibra
3.5 g
Sodio
456.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas