Dispositivos y accesorios
Traditional gluten free French vanilla canelé
Prep. 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.5 mg
Proteína
3.5 g
Calorías
729.7 kJ /
174.4 kcal
Grasa
6.3 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
24.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gluten free focaccia bread
1h
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Traditional French chocolate canelé
49h
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Caramelised red onion chutney
24h
Cranberry and rosemary chutney
45min
Wakame gomasio
20min
Keto sweet pastry
1h
Keto crackers
1h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min