Dispositivos y accesorios
Saint-Honore
Prep. 1h 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
Caramel discs
-
cold water
-
caster sugar60 g
Pastry cream
-
vanilla beans2
-
full cream milk500 g
-
unsalted butter70 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar70 g
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Choux pastry
-
water160 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
egg lightly beaten1
-
eggs3
Chantilly cream
-
icing sugar2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
188.9 mg
Proteína
10.3 g
Calorías
2486.4 kJ /
592 kcal
Grasa
42.5 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
26.3 g
Carbohidratos
43.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration cakes
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Tiramisu
5h 20min
Coffee semifreddo
6h 30min
Homemade ricotta
1h 15min
Crème brûlée
7h
Umali
1h 25min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Brutti ma buoni
4h 40min
Milk bread (Challah)
2h 20min