Dispositivos y accesorios
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
932.6 kJ /
222.9 kcal
Grasa
1.2 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
49.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Gluten free focaccia bread
1h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Vegan almond dip
5min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Grain free wraps
15min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Seed and nut bread
1h 30min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min