![Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfc6c573df570a6e3a58430bc2e0b689/Derivates/6932e11b23a7895db55ac9f31a66cc3fcceda83f.jpg)
Versiones compatibles
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Carbohidratos
- 49.8 g
- Grasa
- 1.2 g
- Grasas saturadas
- 0.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 478.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Carrot top pesto
15 dk
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Gluten free flour mix
10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Buckwheat bread
2h 5 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min