Dispositivos y accesorios
Gwinganna nut and seed bread
Prep. 10min
Total 3h 25min
20 slices
Ingredientes
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
97.6 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
619.9 kJ /
148.2 kcal
Grasa
11.4 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
9.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A taste of Gwinganna
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Spicy cauliflower soup
20min
Basic nut butter
30min
Hommus
15min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Banana oat clusters
55min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Indian spiced sweet potato soup
25min