Dispositivos y accesorios
Gwinganna nut and seed bread
Prep. 10min
Total 3h 25min
20 slices
Ingredientes
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
97.6 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
619.9 kJ /
148.2 kcal
Grasa
11.4 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
9.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A taste of Gwinganna
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Five seed bread
1h 50min
Five seed energy bars
1h 45min
Seed and nut bread
1h 30min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Celery leaf gremolata
5min
Cranberry and coconut toasted cereal
50min
Santiago cake
1h 20min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min