Dispositivos y accesorios
Tiramisu canelé (Lode Pies)
Prep. 35min
Total 51h 35min
12 portions
Ingredientes
Canelé and coffee ganache
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dry Marsala wine50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt¼ tsp
-
thickened cream (see Tips)100 g
-
instant granulated coffee1 ½ tsp
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate broken into pieces90 g
Mascarpone icing
-
cream cheese100 g
-
mascarpone cheese100 g
-
icing sugar10 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
169.1 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1299.2 kJ /
310.5 kcal
Grasa
18 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
31.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Canelé
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Basic cheesecake
10 Std.
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 Std. 15 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Kaffir lime granita
40 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 Min
Chocolate and nut babka
3 Std.
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Almond tuiles
30 Min