Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 50.9 g
- Grasas saturadas
- 20.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min