Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 50.9 g
- Grasas saturadas
- 20.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Scallops with pea purée
25min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min