Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Grasa
- 29.3 g
- Grasas saturadas
- 14.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 316 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and cashews
55min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Beef stroganoff
35 Min
Sweet and sour pork
40 λεπτ.
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chorizo and chicken pasta
50 Min