Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Proteína
- 35 g
- Carbohidratos
- 8.9 g
- Grasa
- 38.8 g
- Grasas saturadas
- 12.6 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sodio
- 1315.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sicilian prawn salad
40 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min