Dispositivos y accesorios
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Prep. 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1243.2 mg
Proteína
48.1 g
Calorías
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Grasa
60.1 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
34.8 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hollandaise sauce
15min
Meat stock paste
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Diane sauce
20min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min