Dispositivos y accesorios
Rare beef steak with herb garlic butter
Prep. 15min
Total 2h 15min
2 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
450.8 mg
Proteína
45.5 g
Calorías
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Grasa
40.7 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
21.8 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous Vide for Two
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed chicken strips
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed leeks (200 g)
15min