Dispositivos y accesorios
Freekeh and broad bean salad
Prep. 20min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Tofu feta
-
firm tofu pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water120 g
-
apple cider vinegar120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt½ tsp
Freekeh and broad bean salad
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
freekeh100 g
-
filtered water1000 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
frozen broad beans200 g
-
baby cos lettuce cut into slices (1.5 cm)2
-
preserved lemon rind, finely diced2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16.5 g
Calorías
944.6 kJ /
224.9 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
12.4 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lentil and mint salad
3h 55min
Lentil moussaka
3h 30min
Minestrone
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Yasai miso ramen
35min
Vegan moussaka
1h 50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Chilli con tempeh
20min
Pulse and pumpkin curry
30min
Smoky Mexican bean soup
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil bolognese
30min