Dispositivos y accesorios
Freekeh and broad bean salad
Prep. 20min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Tofu feta
-
firm tofu pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water120 g
-
apple cider vinegar120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt½ tsp
Freekeh and broad bean salad
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
freekeh100 g
-
filtered water1000 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
frozen broad beans200 g
-
baby cos lettuce cut into slices (1.5 cm)2
-
preserved lemon rind, finely diced2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16.5 g
Calorías
944.6 kJ /
224.9 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
12.4 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Summer dahl
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Hearty lentil chilli
50 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.