Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dressing
- 80 g light olive oil
- 30 g orange juice (approx. ½ orange)
- 30 g apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Black rice salad
- 200 g black rice (see Tips)
- 1000 g water
- 2 cinnamon quills
- 1 tsp caraway seeds
- 5 cardamom pods, crushed
- 2 sweet corn cobs, husk removed
- 20 - 40 g red onion, cut into thin slices
- 100 g pecan nuts
- 1 orange, peeled and segmented
- 1 pomegranate, cut into quarters and arils removed (see Tips)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3152.3 kJ / 750.5 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Carbohidratos
- 73.3 g
- Grasa
- 41.7 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 17.1 g
- Sodio
- 147.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min