Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)
- 2 capsicums, cut into strips (1-2 cm)
- 2 zucchini (medium), cut into slices (1 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 1 red onion (large), cut into quarters
- 2 fresh tomatoes, cut into pieces
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 300 g fresh green beans, trimmed and cut into halves, if preferred
- 80 g pitted Kalamata olives, drained
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1379.5 kJ / 328.4 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 19.8 g
- Grasas saturadas
- 2.8 g
- Fibra
- 11.7 g
- Sodio
- 305.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil moussaka
3h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mushroom stroganoff
20 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable chilli
50min
Caribbean curry
40min
Vegetarian chilli
35min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Summer dahl
35min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Hearty lentil chilli
50min