Dispositivos y accesorios
Mediterranean seafood rice with chorizo
Prep. 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut into halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh squid rings200 g
-
mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut into thin slices50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron2 pinches
-
water200 g
-
Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
short-grain white rice cooked (see Tips)350 g
-
peeled raw prawns50 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
1593 kJ /
377 kcal
Grasa
11 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Spaghetti carbonara
35 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Seafood con arroz
45 min
Pearl rice meatballs
2 h
Penne with mussels
1 h 5 min
Smoky chicken thighs
2 h 10 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 h 15 min
Mussels in coconut milk
25 min
Pork belly with spring onions
1 h 10 min
Garlic prawns
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min