Dispositivos y accesorios
Mediterranean seafood rice with chorizo
Prep. 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut into halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh squid rings200 g
-
mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut into thin slices50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron2 pinches
-
water200 g
-
Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
short-grain white rice cooked (see Tips)350 g
-
peeled raw prawns50 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
1593 kJ /
377 kcal
Grasa
11 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Layered chicken dinner
1h 45min
Cucumber soup
25min
Veal pizzaiola
40min
Thai-style fish cakes
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Chicken à la king
40min
Penne with mussels
1h 5min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Lamb korma
4h
Mushroom and bacon pasta
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min