Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, deseeded
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp palm sugar
- 40 g fish sauce
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 2 tbsp rice wine vinegar
Crepe batter
- 125 g plain flour
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp salt
- 250 g coconut milk
- 1 egg
- 120 g water
- oil, for frying
Prawn filling
- 1 garlic clove
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 1 tbsp sesame oil
- 60 g water
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 250 g raw prawns (approx. 24 prawns)
- 1 pinch salt
- 1 pinch fresh ground black pepper
- 100 g bean sprouts
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 779.1 kJ / 185.5 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 9.2 g
- Grasas saturadas
- 5.2 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 690.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Goi muc (squid salad)
45min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Fragrant Asian fish parcels
40 λεπτ.
Kung Pao chicken
1h 30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min