Dispositivos y accesorios
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Prep. 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
calamari tubes cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)9
-
brown onion cut into halves150 g
-
fennel white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying and brushing40 g
-
arborio rice80 g
-
saffron (optional - see Tips)2 pinches
-
white wine150 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pickled capers rinsed and drained4 tbsp
-
salted butter cut into pieces100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
796.1 mg
Proteína
24.3 g
Calorías
1252.7 kJ /
298.3 kcal
Grasa
17.7 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Seafood panzanella
1 Std.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Sabayon
15 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Gratin dauphinois
50 Min