Versiones compatibles
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Proteína
- 24.3 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 17.7 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 796.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Citrus seafood salad
1h
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Curried pickled fish
49 Std.
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h