Prawn saganaki with feta
TM6 TM5 TM31

Prawn saganaki with feta

4.4 (269 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 200 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 5 fresh mint leaves
  • 24 medium raw prawns, peeled, with tails intact
  • feta cheese, for garnishing
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1716.3 kJ / 408.5 kcal
Proteína
34.9 g
Carbohidratos
6.4 g
Grasa
26.4 g
Grasas saturadas
9.2 g
Fibra
3.5 g
Sodio
1580.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas