Dispositivos y accesorios
Linguine with salmon and herbs
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1702.5 mg
Proteína
22.1 g
Calorías
2305.3 kJ /
548.8 kcal
Grasa
25.7 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
55.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Budget friendly pasta
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pasta with tuna
30min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chicken and almond stir-fry
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Curry lamb cutlets
1h
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Beef and coconut soup
30min
Chorizo and chicken pasta
50min
Mushroom and bacon pasta
30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Bolognese sauce
40min
Chicken pesto pasta
30min