Dispositivos y accesorios
Linguine with salmon and herbs
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1702.5 mg
Proteína
22.1 g
Calorías
2305.3 kJ /
548.8 kcal
Grasa
25.7 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
55.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Budget friendly pasta
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken and prawn noodles
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
One pot pasta with chorizo
35min
Penne and vegetables
35min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon en croute
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Risoni with salmon and spinach
25min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken pesto pasta
30min