Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Proteína
- 25 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 22.8 g
- Grasas saturadas
- 11.5 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 473.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35min
Swedish meatballs with gravy
30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pork and apple cider stew
1h 40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Lamb and feta meatballs
30min