Dispositivos y accesorios
Prawn noodle curry
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
coconut milk540 g
-
water60 g
-
red curry paste (see Tip)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
medium raw prawns peeled with tails intact20
-
vermicelli noodles broken into halves100 g
-
fresh bean sprouts for garnishing
-
micro herbs for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
834.7 mg
Proteína
25.1 g
Calorías
1759.1 kJ /
418.8 kcal
Grasa
22.1 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
17.1 g
Carbohidratos
29.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fakeaway favourites
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn and noodle stir-fry
25min
Chilli crab pasta
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Beef and coconut soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut turmeric fish curry
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Coconut fish curry
1h 10min
Garlic prawns
25min
Prawn and chicken laksa
40min