Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Carbohidratos
- 28.7 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasas saturadas
- 10.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 1178.9 mg
Recetas alternativas
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Ratatouille
40 min
Beetroot risotto
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Pasta primavera
1 godz.
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Gnocchi
1 Std. 40 Min