Dispositivos y accesorios
Asparagus risotto
Prep. 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
295.4 mg
Proteína
15.8 g
Calorías
2715.2 kJ /
649 kcal
Grasa
23 g
Fibra
5.1 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
80.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto verde
45min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Asparagus and saffron risotto
35min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Beetroot risotto
35min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Rice salad
1h
Classic mushroom risotto
30min