Dispositivos y accesorios
Carrot gnocchi with zucchini cream
Prep. 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2082.6 mg
Proteína
19.9 g
Calorías
1993 kJ /
474.5 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
9.4 g
Grasas saturadas
6.2 g
Carbohidratos
54.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Zucchini
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pumpkin risotto with bacon
40min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Butternut mac and cheese
45min
Florentine potato cakes
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Filo spinach slice
55min
Risotto verde
45min