Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spinach dumplings
- 200 g frozen spinach leaves, thawed and well drained
- 70 g onion, cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g unsalted butter
- 130 g milk
- 250 g day old bread, cut into cubes (1 cm)
- 150 g mozzarella, cut into cubes (1 cm)
- 40 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch nutmeg
Tomato ragout
- 100 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g canned tomatoes
- 10 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 100 g water
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh basil, leaves only, torn into pieces, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2492.2 kJ / 595.7 kcal
- Proteína
- 23.6 g
- Carbohidratos
- 54.5 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasas saturadas
- 15.5 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 1239.3 mg
Recetas alternativas
Mushroom stroganoff
20 Min
Honey ginger tofu with greens
2sa 25 dk
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min.
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min