Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 19.7 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Filo spinach slice
55 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min.
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min