Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 19.7 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom croustade
1h 35min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Broccoli mustard pasties
1j 55 mnt
Fresh tomato tart
40 min
Polenta zucchini slice
2sa 10 dk
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Filo spinach slice
55 Min