Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 48.7 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasas saturadas
- 7.5 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 452.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Tuna mornay
45 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Beef ragu
1h 25 min
Beef stroganoff
35 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and risoni bake
1h 15min