Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 48.7 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasas saturadas
- 7.5 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 452.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Pork meatballs with couscous
50min
Risoni with salmon and spinach
25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Chicken pesto pasta
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Beef stroganoff
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
One pot pasta with chorizo
35min