Mushroom and Spinach Risotto
TM6

Mushroom and Spinach Risotto

4.6 (415 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 730 g water
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 20 g olive oil
  • 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
  • 60 g white wine
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1994.7 kJ / 476.8 kcal
Proteína
12.7 g
Carbohidratos
70.1 g
Grasa
14.9 g
Grasas saturadas
6.8 g
Fibra
1.3 g
Sodio
560.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas