Dispositivos y accesorios
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15.8 g
Calorías
2141 kJ /
511 kcal
Grasa
25 g
Carbohidratos
54.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Seafood Risotto
40 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min