Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Proteína
- 16.4 g
- Carbohidratos
- 18.6 g
- Grasa
- 40.4 g
- Grasas saturadas
- 22.6 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 560.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35 min
Salsa verde
5 dk
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Béarnaise sauce
20 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Miso corn purée with almond ricotta
3 godz. 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk
Bloody Mary
10 dk
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Scallops with pea purée
25 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min