Versiones compatibles
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 3.4 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 160.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Oysters with lime granita
5 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Scallops with pea purée
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min